Delikatna mieszanka dla wyrafinowanych wielbicieli kawy stworzona zesłodkiej Arabici oraz ziaren z Brazylii i Kolumbii. Delikatne, aksamitne i aromatyczne – tymi cechami odznacza się to espresso.
Mocny i wyrazisty smak iście neapolitańskiej kawy, wpisującej się idealniew klimat kawiarni. Stworzona w wyniku palenia wyselekcjonowanych surowych ziaren kawy pochodzących z obu Ameryk oraz Indonezji.
Mieszanka dedykowana koneserom ceniącym smak espresso prosto z kawiarni. Skomponowana w głównejmierze z wyselekcjonowanych ziaren Arabici pochodzących z Brazylii i Ameryki Środkowej gwarantuje przygotowanie filiżanki kawy o rzadko spotykanej równowadze między aromatem i smakiem z odpowiedniąilością pianki.
Odpowiednia do każdego typu ekspresu do kawy, zarówno obsługiwanegoręcznie, jak i automatycznego. Stworzona z wyselekcjonowanych surowych ziaren, co gwarantuje najwyższą jakość kawy, nadając jej mocny i zdecydowany smak.
Mieszanka stworzona z wyselekcjonowanych surowych ziaren Arabicii Robusty, poddanych umiejętnemu paleniu. Pozwala na przygotowanie filiżanki wspaniałego neapolitańskiego espresso o odpowiedniej równowadze między zdecydowanym smakiem i ilością pianki.
Wyrazisty i zdecydowany aromat sprawiają, że tę kawę można określić jako typowo neapolitańską.
Wysokiej klasy młynek do kawy Fiorenzato F64 EVO jest wyposażony w czasowy program regulacjidozy o czułości 0,1 sekundy..
Użytkownik wybiera pomiędzy pojedynczą, podwójną dozą, może również ręcznie dobrać odpowiedniąilość kawy potrzebnej do przygotowania kawy.
Młynek posiada płynną regulację grubości mielenia kawy i przeznaczony jest do użytkugastronomicznego.
W prezentowanej wersji urządzenie wyposażone jest w system chłodzenia żaren, co pozwoliło naosiągnięcie dużej prędkości przemiału.
Parametry techniczne:
Zasilanie 230 V
Moc 350 W
Ilość obrotów 1350 r.p.m.
Pojemność hoppera 1,5 kg
Wymiary w mm gł. 270 x szer. 230 x wys. 615
Funkcje dodatkowe:
Płaskie żarna o średnicy 64 mm wykonane z hartowanej stali
+48 510 251 525
justynark@gmail.com
Zbąszyńska 13, 91-342 Łódź