PASTRY GEL XC 1 PM

Maszyna stołowa jednosmakowa, zasilana pompą i technologią INCODIS 2.0, o dużej wydajności, idealna do produkcji mrożonych deserów cukierniczych, lodów na patyku oraz porcji na wynos dzięki specjalnym drzwiom dozującym z wężem. Wydajna, łatwa w obsłudze i gotowa do tworzenia pysznych deserów na każdym etapie produkcji.

Konfiguracje

OPCJE
KONDENSACJA
ZASILACZ
 
Powietrze
1~ 220-240 V 50 Hz
1~ 208-230 V 60 Hz
3N~ 380-415 V 50 Hz
3~ 208-230 V 60 Hz
 
Woda
1~ 220-240 V 50 Hz
1~ 208-230 V 60 Hz
3N~ 380-415 V 50 Hz
3~ 208-230 V 60 Hz
  
 

Specyfikacja techniczna

 
CECHY KONSTRUKCYJNE
Typ instalacji
Blat
Typ
Górne obciążenie
Brak smaków
1
Zasilanie cylindra
Pompa zębata
System sterowania
GTECH Incodis 2.0
Pojemność cylindra
7,8 l
Pojemność zbiorników
22 l
Wymiary (wys.×szer.×gł.)
995 × 450 × 830 ~ 855 mm
Waga
160 ~ 165 kg
ZDOLNOŚĆ PRODUKCYJNA
Godzinowa zdolność produkcyjna
70 kg/godzNp. 12 porcji w 1 min – po 100g
Pojedyncza ilość dozowania
Maks. 3500g – Czas regeneracji 200″
UKŁAD CHŁODNICZY
Kondensacja
Powietrze woda
Gaz chłodniczy
R452A
Liczba sprężarek
1 6200 BTU/godz
FUNKCJE ELEKTRYCZNE
 
FLA PRĄD MAKSYMALNY
MAKSYMALNA MOC FLI
MAKSYMALNY ROZMIAR BEZPIECZNIKA
1 ~ 220-240 V 50 Hz POWIETRZE:
9 A
1720 W
20 A
1 ~ 220-240 V 50 Hz WODA:
8 A
1660 W
20 A
1 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
9 A
1720 W
20 A
1 ~ 208-230 V 60 Hz WODA:
10 A
1720 W
15 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz POWIETRZE:
4 A
2510 W
15 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz WODA:
4 A
2510 W
15 A
3 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
9 A
1720 W
15 A
3~ 208-230 V 60 Hz WODA:
9 A
1720 W
15 A