PASTRY GEL HC 13:00

Maszyna stołowa jednosmakowa, zasilana pompą i technologią INCODIS 2.0, idealna do produkcji mrożonych deserów cukierniczych, lodów na patyku oraz porcji na wynos dzięki specjalnym drzwiom dozującym z wężem. Wydajna, łatwa w obsłudze i gotowa do tworzenia pysznych deserów w każdej chwili.

Konfiguracje

OPCJE
KONDENSACJA
ZASILACZ
 
Powietrze
1~ 220-240 V 50 Hz
1~ 208-230 V 60 Hz
3N~ 380-415 V 50 Hz
3~ 208-230 V 60 Hz
 
Woda
1~ 220-240 V 50 Hz
1~ 208-230 V 60 Hz
3N~ 380-415 V 50 Hz
3~ 208-230 V 60 Hz
 

Specyfikacja techniczna

 
CECHY KONSTRUKCYJNE
Typ instalacji
Blat
Typ
Górne obciążenie
Brak smaków
1
Zasilanie cylindra
Pompa zębata
System sterowania
GTECH Incodis 2.0
Pojemność cylindra
3,5 l
Pojemność zbiorników
20 litrów
Wymiary (wys.×szer.×gł.)
855 × 450 × 802 ~ 809 mm
Waga
145 ~ 150 kg
ZDOLNOŚĆ PRODUKCYJNA
Godzinowa zdolność produkcyjna
57 kg/godzNp. 10 porcji w 1 min – po 100g
Pojedyncza ilość dozowania
Maks. 1800g – Czas regeneracji 137″
UKŁAD CHŁODNICZY
Kondensacja
Woda, powietrze
Gaz chłodniczy
R452A
Liczba sprężarek
1 4400 BTU/godz
FUNKCJE ELEKTRYCZNE
 
FLA PRĄD MAKSYMALNY
MAKSYMALNA MOC FLI
MAKSYMALNY ROZMIAR BEZPIECZNIKA
1 ~ 220-240 V 50 Hz POWIETRZE:
7 A
1400 W
15 A
1 ~ 220-240 V 50 Hz WODA:
7 A
1300 W
15 A
1 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
7 A
1440 W
15 A
1 ~ 208-230 V 60 Hz WODA:
7 A
1370 W
15 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz WODA:
3 A
1780 W
15 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz POWIETRZE:
4 A
1950 W
15 A
3 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
7 A
1940 W
15 A
3~ 208-230 V 60 Hz WODA:
6 A
1880 W
15 A