GIOTTO 21 GR

Giotto 21 to dwusmakowa, nablatowa maszyna do lodów, która wprowadza nową erę w świecie maszyn do lodów. Dzięki zaawansowanej technologii, pozwala na precyzyjne dostosowanie lepkości, temperatury i wybiegu, co umożliwia przygotowanie szerokiej gamy produktów o idealnej konsystencji. Grawitacyjny system podawania cylindrów sprawia, że obsługa maszyny jest niezwykle prosta, a użycie dowolnego rodzaju mieszanki staje się łatwe i wygodne. Giotto 21 łączy nowoczesny design, wysoką wydajność i niezawodność, gwarantując lody najwyższej jakości, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników. To doskonałe rozwiązanie dla profesjonalistów, którzy szukają maszyny łączącej perfekcję w smaku z łatwością użytkowania.

Konfiguracje

 
OPCJE
KONDENSACJA
ZASILACZ
 
Powietrze
1~ 220-240 V 50 Hz
1~ 208-230 V 60 Hz
3N~ 380-415 V 50 Hz
3~ 208-230 V 60 Hz
 
Woda
1~ 220-240 V 50 Hz
1~ 208-230 V 60 Hz
3N~ 380-415 V 50 Hz
3~ 208-230 V 60 Hz
 

Specyfikacja techniczna

CECHY KONSTRUKCYJNE
Typ instalacji
Blat
Typ
Górne obciążenie
Brak smaków
Mieszanka 2+1
Zasilanie cylindra
Powaga
System sterowania
GTECH Incodis 3.0
Pojemność cylindra
2 × 1,5 l
Pojemność zbiorników
2 × 6,5 l
Wymiary (wys.×szer.×gł.)
779 × 540 × 785 mm
Waga
133 ~ 135 kg
ZDOLNOŚĆ PRODUKCYJNA
Godzinowa zdolność produkcyjna
24 kg/godzNp. 4 porcje w 1 min – po 100g
Maksymalna intensywność
Maks. 7 porcji w 60″ – 100g każda – Czas regeneracji 75″
Pojedyncza ilość dozowania
Maks. 650g – Czas regeneracji 70″
UKŁAD CHŁODNICZY
Kondensacja
Powietrze woda
Gaz chłodniczy
R452A
Liczba sprężarek
1 5900 BTU/godz
FUNKCJE ELEKTRYCZNE
FLA PRĄD MAKSYMALNY
MAKSYMALNA MOC FLI
MAKSYMALNY ROZMIAR BEZPIECZNIKA
1 ~ 220-240 V 50 Hz POWIETRZE:
17 A
3500 W
30 A
1 ~ 220-240 V 50 Hz WODA:
0 A
0 W
30 A
1 ~ 208-230 V 60 Hz WODA:
0 A
0 W
30 A
1 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
0 A
0 W
30 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz WODA:
0 A
0 W
15 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz POWIETRZE:
0 A
0 W
15 A
3~ 208-230 V 60 Hz WODA:
0 A
0 W
15 A
3 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
0 A
0 W
15 A