MV GEL PLUS PM

Maszyna wolnostojąca trzysmokowa z 2 smakami mix, zasilana pompą i nowoczesną technologią INCODIS 2.0, to idealne rozwiązanie do produkcji lodów włoskich, sorbetów ekspresowych oraz mrożonych jogurtów. Szeroka gama smaków i niezawodna wydajność – sprawdź, jak łatwo możesz zaoferować swoim klientom pyszne, świeże desery!

Konfiguracje

OPCJE
KONDENSACJA
ZASILAnie
 
Woda
3F~ 380-415 V 50 Hz
Powietrze
3F~ 380-415 V 50 Hz

 

Specyfikacja techniczna

 
CECHY KONSTRUKCYJNE
Typ instalacji
Wolnostojący
Typ przechowania
Konserwacja nocna
Liczba smaków
3 + 2 mix
Zasilanie cylindra
Pompa zębata
System sterowania
GTECH Incodis 2.0
Pojemność cylindra
Po lewej: 1,7 l
 
 
Centralny: 2,2 l
 
 
Prawy: 1,7 l
Pojemność zbiorników
3 × 9,8 l
Wymiary (wys.×szer.×gł.)
1528 × 720 × 840 mm
Waga
318 ~ 326 kg
ZDOLNOŚĆ PRODUKCYJNA
Godzinowa zdolność produkcyjna
70 kg/godzNp. 12 porcji w 1 min – po 100g
Maksymalna wydajność
Maks. 18 porcji w 60″ – 100g każda – Czas regeneracji 40″
UKŁAD CHŁODNICZY
Chcłodzenie
Woda lub powietrze
Gaz chłodniczy
R452A
Liczba sprężarek
3 4900 BTU/h 4900 BTU/h 4900 BTU/h
parametry ELEKTRYCZNE
 
 PRĄD MAKSYMALNY
MAKSYMALNA MOC F
MAKSYMALNY ROZMIAR BEZPIECZNIKA
3N ~ 380-415 V 50 Hz WODA:
10 A
5470 W
15 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz POWIETRZE:
10 A
5620 W
15 A
3 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
22 A
6300 W
30 A
3~ 208-230 V 60 Hz WODA:
22 A
6300 W
30 A