
BV 261 HTP
Maszyna wolnostojąca dwusmakowa wyposazona w dwie sprężarki, z auto pasteryzacją, zasilana pompą zębatą, z technologią INCODIS 2.0, do produkcji lodó włoskich, sorbetów i mrożonego jogurtu.
Konfiguracje
OPCJE
KONDENSACJA
ZASILACZ
Woda
3F~ 380-415 V 50 Hz
Powietrze
3F~ 380-415 V 50 Hz
Specyfikacja techniczna
CECHY KONSTRUKCYJNE
Typ instalacji
Wolnostojąca
Typ przechowywania
Auto pasteryzacja
Liczba smaków
2+1 mix
Zasilanie cylindra
Pompa zębata
System sterowania
GTECH Incodis 2.0
Pojemność cylindra
2 × 1,7 l
Pojemność zbiorników
2 × 9,8 l
Wymiary (wys.×szer.×gł.)
1483 × 555 × 774 mm
Waga
254 ~ 261 kg
ZDOLNOŚĆ PRODUKCYJNA
Godzinowa zdolność produkcyjna
42 kg/godzNp. 7 porcji w 1 min – po 100g
Maksymalna wydajność
Maks. 12 porcji w 60″ – 100g każda – Czas regeneracji 80″
Pojedyncza ilość dozowania
Maks. 900g – Czas regeneracji 80″
UKŁAD CHŁODNICZY
Chłodzenie
Woda lub powietrze
Gaz chłodniczy
R452A
Liczba sprężarek/ wydajność
2 4900 BTU/h 4900 BTU/h
FUNKCJE ELEKTRYCZNE
PRĄD MAKSYMALNY
MAKSYMALNA MOC
MAKSYMALNY ROZMIAR BEZPIECZNIKA
3N ~ 380-415 V 50 Hz WODA:
8 A
3762 W
15 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz POWIETRZE:
8 A
4500 W
15 A
3 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
13 A
3463 W
15 A
3~ 208-230 V 60 Hz WODA:
13 A
3463 W
15 A