BV 261 HTG

Maszyna pionowa dwusmakowa z pasteryzacją i opadem grawitacyjnym, dwie sprężarki, zz technologią INCODIS 2.0, do produkcji lodó włoskich, sorbetów lub jogurtu mrożonego
 
 

Konfiguracje

 
OPCJE
KONDENSACJA
ZASILACZ
 
Woda
3F~ 380-415 V 50 Hz
Powietrze
3F~ 380-415 V 50 Hz
 

 

Specyfikacja techniczna

 
CECHY KONSTRUKCYJNE
Typ instalacji
Wolnostojąca
Typ przechowania
auto pasteryzacja
Liczba smaków
 2+1 mix
Zasilanie cylindra
opad grawitacyjny
System sterowania
GTECH Incodis 2.0
Pojemność cylindra
2 × 1,7 l
Pojemność zbiorników
2 × 11,5 l
Wymiary (wys.×szer.×gł.)
1483 × 555 × 774 mm
Waga
243 ~ 250 kg
ZDOLNOŚĆ PRODUKCYJNA
Godzinowa zdolność produkcyjna
40 kg/godzNp. 7 porcji w 1 min – po 100g
Maksymalna wydajność
Maks. 10 porcji w 60″ – 100g każda – Czas regeneracji 80″
Pojedyncza ilość dozowania
Maks. 900g – Czas regeneracji 80″
UKŁAD CHŁODNICZY
Chłodzenie
Woda lub powietrze
Gaz chłodniczy
R452A
Liczba sprężarek/ wydajność
2  4900 BTU/h 4900 BTU/h
parametry ELEKTRYCZNE
 
 PRĄD MAKSYMALNY
MAKSYMALNA MOC 
MAKSYMALNY ROZMIAR BEZPIECZNIKA
3N ~ 380-415 V 50 Hz WODA:
8 A
3762 W
15 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz POWIETRZE:
8 A
3912 W
15 A
3 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
13 A
3463 W
15 A
3~ 208-230 V 60 Hz WODA:
13 A
3313 W
15 A