BC 1 PM

Maszyna nablatowa jednosmakowa, zasilana pompą zębatą, z technologią ECOS, do produkcji lodów włoskich, sorbetów i mrożonego jogurtu.
 

 

Konfiguracje

 
OPCJE
KONDENSACJA
ZASILACZ
 
Woda
1~ 220-240 V 50 Hz
Powietrze
1~ 220-240 V 50 Hz

Specyfikacja techniczna

 
CECHY KONSTRUKCYJNE
Typ instalacji
NABLATOWA
Sposób przechowania
Konserwacja nocna
 Liczba smaków
1
Zasilanie cylindra
Pompa zębata
System sterowania
GTECH Ecos
Pojemność cylindra
1,7 l
Pojemność zbiorników
9,8 l
Wymiary (wys.×szer.×gł.)
815 × 456 × 688 ~ 710 mm
Waga
113 ~ 117 kg
ZDOLNOŚĆ PRODUKCYJNA
Godzinowa zdolność produkcyjna
22 kg/godzNp. 4 porcje w 1 min – po 100g
Maksymalna wydajność
Maksymalnie 6 porcji w 60″ – 100g każda – Czas regeneracji 40″
Pojedyncza ilość dozowania
Maks. 450g – Czas regeneracji 50″
UKŁAD CHŁODNICZY
Chłodzenie
Powietrze lub  woda
Gaz chłodniczy
R452A
Liczba sprężarek/ wydaność
1 4450 BTU/godz
FUNKCJE ELEKTRYCZNE
 
   PRĄD MAKSYMALNY
MAKSYMALNA MOC  
MAKSYMALNY ROZMIAR BEZPIECZNIKA
1 ~ 220-240 V 50 Hz WODA:
12 A
2640 W
15 A
1 ~ 220-240 V 50 Hz POWIETRZE:
12 A
2640 W
15 A
1 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
11 A
2048 W
30 A
1 ~ 208-230 V 60 Hz WODA:
10 A
2100 W
15 A