BC 151 HTP

Maszyna nablatowa jednosmakowa z pasteryzacją, zasilana pompą, z technologią INCODIS 2.0, do produkcji lodów włoskich, sorbetów i mrożonego jogurtu.

 

Dostępne konfiguracje

 
OPCJE
KONDENSACJA
ZASILANIE
 
Powietrze
1 F~ 220-240 V 50 Hz
3 F~ 380-415 V 50 Hz

 
Woda
1 F~ 220-240 V 50 Hz
3 F~ 380-415 V 50 Hz

 

Specyfikacja techniczna

 
CECHY KONSTRUKCYJNE
Typ instalacji
NABLATOWA
Typ przechowania
auto pasteryzacja
Liczba smaków
1
Zasilanie cylindra
Pompa zębata
System sterowania
GTECH Incodis 2.0
Pojemność cylindra
1,7 l
Pojemność zbiorników
9,8 l
Wymiary (wys.×szer.×gł.)
815 × 456 × 688 ~ 710 mm
Waga
123 ~ 126 kg
ZDOLNOŚĆ PRODUKCYJNA
Godzinowa zdolność produkcyjna
22 kg/godzNp. 4 porcje w 1 min – po 100g
Maksymalna wydajność
Maksymalnie 6 porcji w 60″ – 100g każda – Czas regeneracji 40″
Pojedyncza ilość dozowania
Maks. 450g – Czas regeneracji 50″
UKŁAD CHŁODNICZY
Kondensacja
Powietrze lub woda
Gaz chłodniczy
R452A
Liczba sprężarek/ wydajność
1 4900 BTU/godz
FUNKCJE ELEKTRYCZNE
               PRĄD MAKSYMALNY
 MAKSYMALNA MOC  
                        MAKSYMALNY  ROZMIAR   BEZPIECZNIKA
1 ~ 220-240 V 50 Hz POWIETRZE:
13 A
2712 W
15 A
1 ~ 220-240 V 50 Hz WODA:
12 A
2530 W
15 A
1 ~ 208-230 V 60 Hz WODA:
12 A
2530 W
15 A
1 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
12 A
2600 W
15 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz POWIETRZE:
4 A
2574 W
15 A
3N ~ 380-415 V 50 Hz WODA:
4 A
2574 W
15 A
3~ 208-230 V 60 Hz WODA:
6 A
2700 W
15 A
3 ~ 208-230 V 60 Hz POWIETRZE:
7 A
2600 W
15 A